/Maksutavat
Maksutavat2018-11-20T23:59:27+00:00

Klarna maksutavat

Kun teet ostoksia meillä, maksat Klarnan kautta. Voit itse päättää, haluatko maksaa heti, myöhemmin laskulla tai erissä.

Verkkomaksu

Voit maksaa tilauksesi suoraan verkkopankkisi kautta. Tuettuja palveluntarjoajia ovat: Nordea, Danske Bank, Osuuspankki, Aktia/SPOP, S-Pankki, Tapiola Pankki, Ålandsbanken, Handelsbanken ja Säästöpankki.

Verkkopankissa tehty suoritus näkyy välittömästi meillä. Se on helppo tapa maksaa tilaus, etkä joudu maksamaan maksutapalisää.

Voit maksaa myös tilisiirrolla, jolloin suoritus näkyy 1-2 pankkipäivän kuluessa. Saat tilisiirron maksutiedot pyydettäessä asiakaspalvelustamme sähköpostiisi.

Klarna Lasku

Klarna Laskulla saat ostoksillesi 14 päivää maksuaikaa. Klarna Laskulla maksaessasi asiointi on turvallista ja helppoa etkä tarvitse ostamiseen maksukortin tietoja tai pankkitunnuksia. Tilaaminen onnistuu kätevästi henkilötiedoillasi. Saat ostamasi tuotteet ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä. Saatuasi Klarna Laskun voit päättää haluatko maksaa ostoksesi  kerralla vai erissä. Päätöksen luoton myöntämisestä tekee aina Klarna.

Lue lisää Klarnan maksuehdoista.

Klarnan asiakaspalvelu auttaa kaikissa maksutapaan liittyvissä tilanteissa.

Klarna joustava erämaksu

Klarnan joustavalla erämaksulla saat vaivattomasti maksuaikaa uusiin hankintoihin. Et tarvitse ostamiseen maksukortin tietoja tai pankkitunnuksia. Tilaaminen onnistuu kätevästi henkilötiedoillasi. Klarna joustava erämaksu on helppo ja turvallinen. Tarjolla on neljä maksuaikataulua – 3, 6, 12 ja 24 kuukautta. Saat ostokset aina 12 kuukauteen saakka vuosikorottomasti. Päätöksen luoton myöntämisestä tekee aina Klarna.

Lue lisää Klarna joustava erämaksusta.

Klarnan asiakaspalvelu auttaa kaikissa maksutapaan liittyvissä tilanteissa.

Klarnan lasku on turvallinen ja helppo maksutapa. Maksat ostohinnan ilman korkoa tai muita maksuja ja vasta, kun tuotteet on toimitettu sinulle. Yleensä lasku erääntyy viimeistään 14 päivän kuluttua tuotteiden lähettämisestä. Jotkut verkkokaupat myöntävät kuitenkin pidemmän maksuajan.

Laskultasi löydät kaikki tarvitsemasi maksutiedot: tilinumeron, eräpäivän sekä viitenumeron. Käytäthän maksaessasi aina laskun viitenumeroa. Näin varmistat, että maksusi kohdistuu oikealle laskulle. Koska kaikilla laskuillamme on oma viitenumeronsa, ei useampien laskujen maksaminen yhdellä viitenumerolla ole mahdollista.

Laskusi lähetetään sinulle joko postitse, sähköpostitse tai paketin mukana – verkkokaupasta riippuen. Voit aina tarkastella laskujasi myös kirjautumalla sisään.

Laskusi lähetetään sinulle samaan aikaan kuin pakettisi, mutta sinun ei tietenkään tarvitse maksaa, ennen kuin olet saanut tuotteet. Itse asiassa sinulla on 14 päivää aikaa maksaa lasku.

Jos et maksa laskuasi viimeistään eräpäivänä, lähetämme sinulle maksumuistutuksen, kun laskun erääntymisestä on kulunut 14 päivää . Veloitamme maksumuistutuksesta 5 EUR sekä korkolain mukaista viivästyskorkoa viivästyneestä maksusta. Jos lasku on edelleen maksamatta maksumuistutuksen jälkeen, voimme siirtää laskun perintätoimisto Segorialle.

Verkkokaupasta riippuen laskusi lähetetään joko postitse, sähköpostitse tai paketin mukana ostohetkellä ilmoittamaasi osoitteeseen tai sähköpostiosoitteeseen. Jos laskusi lähetetään postitse tai sähköpostitse, saatat saada laskun ennen tuotteiden toimitusta. Sinun ei tietenkään tarvitse maksaa, ennen kuin tuotteet on toimitettu sinulle. Kirjautumalla sisään voit helposti siirtää laskusi eräpäivää eteenpäin, jos tuotteitasi ei vielä ole toimitettu eräpäivän lähestyessä.

Voit hakea oikeutta maksaa laskusi erissä helposti kirjautumalla sisään verkkosivuillemme tai Klarnan sovellukseen, mikäli verkkokauppa tarjoaa tätä maksuvaihtoehtoa. Tämän jälkeen voit valita, maksatko ostoksesi 3, 6 tai 12 kuukauden erissä. Voit perehtyä Klarnan luottoihin sovellettaviin yleisiin luottosopimusehtoihin täällä.

Jos et ole maksanut laskuasi eräpäivään mennessä, lähetämme sinulle maksumuistutuksen, kun laskun erääntymisestä on kulunut 14 päivää. Veloitamme maksumuistutuksesta 5 EUR ja tämän lisäksi korkolain mukaista viivästyskorkoa. Muistathan, että maksun myöhästyessä sinun tulee maksaa muistutusmaksu ja kertynyt viivästyskorko, vaikka ehditkin jo maksaa laskusi, ennen kuin sait maksumuistutuksen. Voit helposti tarkistaa olemmeko vastaanottaneet suorituksesi kirjautumalla sisään tästä.

Jos tilaamiasi tuotteita ei vielä ole toimitettu eräpäivän lähestyessä, voit siirtää laskun eräpäivää kymmenellä päivällä kirjautumalla sisään tästä. Verkkosivuille kirjautumalla voit myös helposti hakea oikeutta maksaa lasku erissä joustavan erämaksun ehtojen mukaisesti, mikäli verkkokauppa tarjoaa tätä maksuvaihtoehtoa. Jos laskusi on jo erääntynyt, eräpäivää ei voi enää siirtää.

Kirjautumalla sisään Klarnan kotisivuille tästä voit helposti tarkistaa, onko laskusi jo maksettu. Huomioithan, että maksun kirjautuminen saattaa kestää pankista riippuen useita päiviä. Saat aina sähköposti-ilmoituksen, kun olemme vastaanottaneet maksusuorituksesi. Lähetämme maksuvahvistusviestin laskulla ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.