/Tietosuojaseloste
Tietosuojaseloste2018-11-21T00:41:00+00:00

Tietosuojaseloste

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n ja sähköisen viestinnän tietosuojalain (516/2004) sekä muun soveltuvan lainsäädännön mukainen rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä  ja rekisteriasioista vastaava yhteyshenkilö

Saagar
Sillanmäki 6 C
06100 PORVOO

Rekisteriasioista vastaava yhteyshenkilö Maija Aatelo, puh. 050 51 21 665, maija.aatelo@saagar.fi

Rekisterin nimi

Saagarin asiakasrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Rekisteriä käytetään ainoastaan tämän verkkokaupan ja asiakkaan väliseen asiakassuhteen ylläpitoon. Tilauksen tekeminen ei edellytä rekisteröitymistä asiakasrekisteriin.

Rekisterin tietosisältö

Asiakkaan perustiedot asiakasnumero, nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, tilaushistoria sekä toimituksen seurantatiedot.

Rekisteröityneiden käyttäjien käyttäjäprofiilin tiedot ja lupa lähettää markkinointiviestintää.

Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta, jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista

Kaikilla käyttäjillä on oikeus milloin tahansa nähdä omat henkilötietonsa, muokata niitä ja poistaa ne kokonaan. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä. Verkkosivuston ylläpitäjät voivat nähdä ja muokata käyttäjäprofiilien tietoja.

Säännönmukaiset tietolähteet

Yhteystiedot tallennetaan asiakkaan rekisteröitymisen yhteydessä. Muut tiedot tallentuvat asiakkaan tehdessä ostoksia verkkokaupassa.

Vierailijoiden kommentteja saatetaan tarkistaa automatisoidun roskapostiestopalvelun kautta.

Tietojen luovutukset EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Rekisterin ylläpitäjä ei luovuta tietoja ulkopuolisille tahoille.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä sekä tiedostot on suojattu normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle, jonka asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus liittyy.