Loading...

SAAGAR KORUT

Persoonaasi täydentävät Saagar uusiokorut arkeen ja juhlaan

Yksilölliset ja ekologiset uusiokorut on virkattu käsin metallipäällysteisestä puuvillalangasta. Puuvillasydämen vuoksi korut ovat kestäviä, taipuisia ja hyvin kevyitä. Tarvittaessa jäykistän korun myrkyttömällä, vedenkestävällä kovetteella, joka ei kellastu eikä muuta korun väriä vuosienkaan kuluessa.

Koruissani Intian vanha kulttuuri yhdistyy suomalaiseen pelkistettyyn muotoiluun. Koru voi olla järkevä, askeettisen pelkistetty arkikoru, mutta juhlistaa yhtä lailla pitkän iltapuvun.

Vaatimattomalta kuulostavat raaka-aineet, pienet lasiset siemenhelmet ja paljetit tuovat Saagar -koruihin väriä ja kimallusta. Intian tuhansia vuosia vanhan kulttuurin väriyhdistelmät ovat tyylikkäitä, yllätyksellisiä ja vaikuttavia. Värikkäät mallit tuovat läpi vuoden ripauksen kesän lämmöstä.

Korujen lukot ja muut metalliosat ovat terästä, rodiumia, pronssia tai korumetallia, joka ei sisällä nikkeliä, lyijyä, kadmiumia eikä muita raskasmetalleja tai allergisoivaa metallia. Metalli voi olla hopeoitua tai kullattua.

Lisätietoa mm. raaka-aineista, tarvikkeista ja tuotesarjojen koosta löytyy Tarinani-sivuilta sekä Etusivulta.